- Gyújtsuk meg a füstölőpálcika végét, majd fújjuk el az apró lángocskát.
- Az égő pálcikát helyezzük a kis négyzetes kerámia füstölőtartóba, amit egy tányérra, vagy más nem gyúlékony anyagú tálra helyezünk, hogy felfogja a lehulló hamut.
Az égő füstölőpálcikát helyezhetjük egy hamuval háromnegyedig megtöltött kis tálba is. A hamu egyenesen tartja a füstölőt. (Hamu helyett használhatunk homokot vagy rizst is, ám a legjobb a füstölő saját hamuja — érdemes összegyűjteni — mert teljesen végig ég benne a füstölő.) - A füstölőt a tartóval a szoba közepére, vagy egyik sarkába helyezzük, és ne közvetlenül magunk mellé.
- A legjobb módja a füstölő megtapasztalásának, ha kellő távolságból élvezzük a füstöt. Ahogy a füst felszáll, élvezhetjük a teret betöltő kellemes illatát. A füstölő elégése után is tartósan megmarad az illat.
Megjegyzés
Füstölőink alapanyagai természetes anyagok, amelyek elszíneződhetnek és kristályosodhatnak, de ez nem befolyásolja a termék minőségét!
Kérjük, bánjon óvatosan a tűzzel!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése